Analizoare de hematologie Mindray

BC 5300

Producător : Mindray – China

MINDRAY BC-5300 este un analizor automat de hematologie care face diferenţierea în 5 părţi a leucocitelor. Se adresează oricărui laborator, fiind compact, silenţios, economic şi uşor de folosit. Generază un raport cu 27 parametri, în mai puţin de 1 minut, folosind 20µl de sânge total sau capilar. Încărcarea probelor se face manual din tuburi deschise. Curăţirea instrumentului este pre-programată, astfel încât aceasta porneşte automat la începutul fiecărei zi de lucru, odată cu pornirea instrumentului.

Citeşte mai mult

BC 5380

Producător : Mindray – China

MINDRAY BC-5380 este un analizor automat de hematologie care face diferenţierea în 5 părţi a leucocitelor. Se adresează oricărui laborator, fiind compact, silenţios, economic şi uşor de folosit. Generază un raport cu 27 parametri, în mai puţin de 1 minut, folosind 20µl de sânge total sau capilar. Este dotat cu un auto-loader cu capacitatea de încărcare de 30 tuburi închise (vacutainere). Are un compartiment separat pentru tuburi închise sau microtainere, pentru încărcarea unei probe STAT.

Citeşte mai mult

BC 5800

Producător : Mindray – China

MINDRAY BC-5800 este un analizor automat de hematologie care face diferenţierea în 5 părţi a leucocitelor. Se adresează oricărui laborator de dimensiune medie sau mare, fiind compact, silenţios, economic şi uşor de folosit. Este dotat cu un auto-loader cu capacitate de încărcare de 50 de tuburi (al doilea autoloader poate fi furnizat opţional), efectuând 90 de teste/oră.  Încărcarea probelor se poate face continuu, cu acces randomizat. Probele de urgență atât din vacutainere cât și din microtainre se pot măsura pe sistem deschis. Este prevăzut cu un sistem de pre-încălzire care asigură temperatura reactivilor la valoarea optimă, menţinând celulele în starea fiziologică originală şi maximizând procesul de reacţie pentru măsurarea bazofilelor. Face măsurători de mare precizie datorită valvei de comutare.

Citeşte mai mult

BC 6800

Producător : Mindray – China

BC-6800, noul analizor automat de hematologie de la MINDRAY, foloseşte o tehnologie revoluţionară denumită SF Cube ce asigură, pe lângă diferenţierea în 5 părţi a leucocitelor, determinarea numărului de reticulocite (RET) şi a numărului de eritrocite nucleate (NRBC). Celulele sangvine sunt supuse unei analize 3D cu ajutorul  informaţiilor provenite din dispersia luminii laser în două unghiuri şi a semnalelor fluorescente. Scattergramul 3D generat permite o mai bună identificare şi diferenţiere a populaţiilor celulare, în special a populaţiilor anormale, nedetectabile prin alte metode.

Citeşte mai mult