Imunofluorescenţă AIA+PACK

AIA 360

Producător: Tosoh Bioscience NV, Japonia

AIA-360 oferă avantajele automatizării şi performanţei unui analizor de dimensiuni mari într-un format compact. Meniul analizorului cuprinde teste pentru următoarele domenii de interes: Markeri Tumorali, Boli Tiroidiene, Markeri Cardiaci, Anemie, Fertilitate, Metabolism.

AIA 900

Producător: Tosoh Bioscience NV, Japonia

Tosoh Bioscience a lansat recent un nou analizor automat de imunologie: AIA-900. Acest nou membru al familiei  de analizoare automate AIA are o capacitate de lucru de 90 de teste per oră şi este disponibil în 3 modele diferite: AIA-900, AIA-900 cu modul de sortare cu 9 tăvi şi AIA-900 cu modul de sortare cu 19 tăvi.
AIA-900 reprezintă soluţia ideală pentru laboratoarele mijlocii cu posibilitate de extindere: modulul de sortare se poate ataşa ulterior modelului de bază, pe măsură ce volumul de lucru creşte. Astfel de la 5 teste diferite/tub se poate ajunge la 9 respectiv 19 teste diferite/tub.

AIA 2000

Producător: Tosoh Bioscience NV, Japonia

Similar celorlalte analizoare automate de imunologie din familiaTosoh, AIA-2000 foloseşte inegalabilul format al cupelor test AIA-Pack. Cu o capacitate de lucru de 200 de rezultate pe oră, o incubare de 10 minute pentru majoritatea analizelor, chiar şi cele mai mari volume de lucru vor fi lucrate cu rapiditate.

Tehnologia AIA-Pack

Producător: Tosoh Bioscience NV, Japonia

Tehnologia AIA-Pack foloseşte un concept original patentat de Tosoh, care se bazează pe cupe test individuale, fiecare conţinând reactivi liofilizaţi, gata de utilizare.

Testele AIA-Pack se pot folosi pe toate sistemele Tosoh AIA, prezentând avantajul dat de formatul standardizat al cupei test care asigură reproductibilitatea performanţei.