Tehnologia AIA-Pack

Producător: Tosoh Bioscience NV, Japonia

Tehnologia AIA-Pack foloseşte un concept original patentat de Tosoh, care se bazează pe cupe test individuale, fiecare conţinând reactivi liofilizaţi, gata de utilizare.

Testele AIA-Pack se pot folosi pe toate sistemele Tosoh AIA, prezentând avantajul dat de formatul standardizat al cupei test care asigură reproductibilitatea performanţei.

  • Desriere

  • Markeri anemie

  • Markeri cardiaci

  • Hormoni

  • Markeri tumorali

  • Alte teste

Prin formatul testelor AIA-Pack se evită pierderile de reactivi precum şi etapele de preparare a acestora şi se asigură:

- Calitatea rezultatelor
- Stabilitatea prelungită a reactivilor
- Stabilitatea lungă a calibrării
- Utilizarea economică

Reacţia are loc în cupa test, începând cu pipetarea probei, continuând cu reacţia antigen/anticorp şi până la detecţia semnalului.
Deoarece nu are loc niciun transfer de reacivi, se elimină riscul contaminărilor.

- Cupele test AIA-Pack şi pachetele care le conţin prezintă etichete pe care sunt trecute codul analizei şi numărul lotului, făcând posibilă programarea şi inventarierea automată la bord.
- Măsurătorile inegalabile obţinute prin cinetica de fluorescenţă bicromatică asigură o sensibilitate crescută, atât analitică cât şi funcţională, pentru toate  analizele.
- Numărul de cupe test per pachet este de 20, împachetarea fiind convenabilă pentru volume mici de analize.
- Stabilitatea calibrării este de 90 zile, implicând doar o minimă intervenţie a utilizatorului.
- Toţi reactivii au o durată de viaţă de un an de la data fabricării.

Panelul de markeri pentru anemie constă în trei analize: vitamina B12, folat şi feritină, care se folosesc în diagnosticul unor boli. De exemplu:

- Nivelul scăzut de vitamină B12 poate fi o indicaţie a anemiei pernicioase şi, de asemenea, pentru boala inflamatorie a intestinului.
- Concentraţii crescute de folat seric pot apărea la pacienţi cu deficienţă de vitamină B12.
- Nivelul de feritină este un indicator al rezervelor de fier din organism.

 

Tosoh oferă testele AIA-Pack pentru troponină I , CK-MB şi mioglobină, componente ale panelului cardiac, care oferă anumite avantaje cheie.

Datorită incubării de 10 minute,acestea sunt ideale pentru diagnosticul infarctului miocardic acut, în special în unităţile de urgenţă unde se cere raportarea rezultatelor într-un timp cât mai scurt.

Troponina I AIA-Pack detectează toate formele şi fragmentele diferite ale moleculei de troponină I şi, astfel, rezultatul nu va fi influenţat de timpul scurs din momentul producerii infarctului până la recoltarea probei.

Hormoni tiroidieni

Tosoh AIA-Pack oferă un panel complet de markeri tiroidieni, care se foloseşte în diagnosticul condiţiilor asociate disfuncţiilor tiroidiene şi pentru monitorizarea pacienţilor care administrează tiroxina după tiroidectomie.

Hormoni fertilitate

Panelul hormonilor pentru fertilitate oferă o gamă variată de teste pentru evaluarea diagnosticului infertilităţii şi a condiţiilor care afectează fertilitatea, cum sunt amenoreea primară sau secundară, sindromul ovarian policistic sau pubertatea precoce sau întârziată. Pentru pacienţii clinicilor de fertilizare in vitro, incubarea de 10 minute pentru analiza estradiolului este ideală pentru pacienţii care aşteaptă rezultatele înaintea efectuării dozării hormonale.

TOSOH AIA-Pack cuprinde un panel variat de markeri tumorali care se folosesc în monitorizarea tumorilor, atât la bărbaţi cât şi la femei.  Utilizarea lor principală este cea de monitorizare postdiagnostic, după iniţierea tratamentului.

Panelul de marker tumorali Tosoh include testele PSA(total) şi PSA(neconjugat), pentru diagnosticul cancerului de prostată la bărbaţi, şi testele OVCA(CA-125-like) şi 27-29(CA-15-3-like), pentru cancerul ovarian şi respectiv pentru cancerul de sân la femei.

Pe lângă trusele din panelele specializate, Tosoh oferă şi alte teste AIA-Pack şi anume pentru IgE total, cortizol, hormonul uman de creştere (HGH), peptidul-C (atât din ser cât şi din urină) şi insulină, toate având o incubare de 10 minute.

Un singur format de reactivi pentru toate analizoarele Tosoh AIA!

Testele AIA-Pack pot fi folosite pe toate platformele automate de imunologie Tosoh AIA!