• Acasă
  • Seria de workshop-uri CLINI-LAB

Seria de workshop-uri CLINI-LAB

CLINI-LAB are o lungă tradiție de a participa la manifestări științifice și de a organiza simpozioane pentru clienți în cadrul cărora sunt prezentate inovații și produse noi din domeniul medicinei de laborator. După 2 ani de pauză impusă de pandemie, din primăvara acestui an, am început organizarea unei serii de workshop-uri din care patru au avut deja loc la Iași, la Cluj-Napoca, la Timișoara și la Baia-Mare.

Aceste simpozioane oferă companiei prilejul de a expune noutățile din domeniu și de a purta schimburi de opinii cu clienții. Un alt aspect important, atât pentru Clini-lab cât și pentru medici, este stabilirea nevoilor actuale în domeniul medicinei de laborator, care se schimbă într-un ritm alert încercând să facă față provocărilor din ultimii 3 ani.

Cele mai importante tematici la aceste simpozioane au fost automatizarea laboratoarelor, în vederea creșterii și optimizării fluxului de lucru, și introducerea pe piața din România a unei familii de analizoare imunologice de ultimă generație, special concepute pentru aplicații oncologice și pediatrice.