Ultimele Stiri

Webinar Thermo Fischer Scientific

Thermo Fisher Scientific ne invită la un webinar pe tema: Aflați de ce acreditarea este esențială pentru calitate în testările de chimie clinică.
Evenimentul va avea loc în data de 23 noiembrie, ora 11:00 (10 AM CET).

Citește mai departe

Prezentare Zybio EXS2600 la SRM

Vă invităm la prezentarea aparatului Zybio EXS2600 de către CLINI-LAB din cadrul conferinței SRM.

Citește mai departe

Seria de workshop-uri CLINI-LAB

CLINI-LAB are o lungă tradiție de a participa la manifestări științifice și de a organiza simpozioane pentru clienți în cadrul cărora sunt prezentate inovații și produse noi din domeniul medicinei de laborator. După 2 ani de pauză impusă de pandemie, din primăvara acestui an, am început organizarea unei serii de workshop-uri din care patru au avut deja loc la Iași, la Cluj-Napoca, la Timișoara și la Baia-Mare.

Citește mai departe

Invitație simpozion Clini-lab

Clini-lab are onoarea de a vă invita la simpozioanele companiei din cadrul conferinței AMLR, care se desfășoară la Hotel Kronwell Brașov între 25-27 mai 2022.

Citește mai departe

Screening CoVID-19: detectarea anticorpilor IgM și IgG anti-SARS-CoV-2

Pe măsură ce pandemia COVID-19 evoluează, testele serologice vor deveni din ce în ce mai importante. Serologia (detectarea anticorpilor specifici în ser) este un instrument foarte util pentru a sprijini diagnosticul de COVID-19, în special la pacienții simptomatici, dar cu rezultate negative prin metode moleculare (RT-PCR), chiar dacă nu este metoda de alegere pentru diagnosticul precoce al infecției cu SARS-CoV-2, deoarece anticorpii apar doar la câteva zile după infecție.

 

Citește mai departe